Categorieën

Homo geneukt in sauna

dat moet dan maar, dacht ik bij mezelf. Goed als ik naast je kom zitten? Op een gegeven moment streelde hij mijn liezen en raakte geregeld mijn ballen aan. Aqua city bedankt voor een heerlijke geile middag/avond. Ik liep naar de bar en nam plaats op een kruk.

Met zijn andere hand gled hij langs mijn bilspleet en stopte bij mijn aarsje. Ik liep door en werd verwelkomt door een jonge man. Het bleef deze middag erg rustig en ik begon mezelf steeds meer te zien als enige in de sauna en dat ik kon doen en laten wat ik wilde en een geil voyeur spel spelen. Nou, als je hiernaast gaat, kun je douchen en de sauna. Lijkt mij een goed idee, was mijn antwoord. John zag dit, maar gaf geen reactie. Het waren allemaal mannen! Zullen we een rondje sauna doen? Ik wilde reageren en kijken, maar werd tegengehouden met het verzoek vooral te genieten. Ik raakte enigszins in paniek, maar wilde dit niet laten merken. Geopend vanaf 12 uur. Lengte: Lang, tags: Vrienden, Pijpen, homo School, Jong 31-08.4 : Junior Ontdekt, door: Junior, gelezen: 6184x Reacties: 8 Lengte: Gemiddeld Tags: Maagd, Bi, Ouder, Onderdanig, Gewillig, Pijpen, Anaal 31-08.6 : De Schrobmachine Door: Littleltje Gelezen: 5445x Reacties: 5 Lengte: Zeer Lang Tags: Meester, Gedwongen. Hmmm een heerlijk spel. We namen nog een biertje en John zei: ik zal je een beetje uitleggen wat je hier allemaal kunt doen. Ik draaide en merkte dat mijn pik fier omhoog stond.

Geile verhalen 1e keer in een homo sauna - Op een mooie zomerdag werd ik wakker doordat de zon lekker op mijn blote lichaam scheen.Ik stond.Hier vind je sexverhalen waar mannen uit de kast komen, elkaar beminnen, pijpen en hun kontgaatjes bewerken, deze homoverhalen laten al je gay fantasieën uitkomen, of het nu passievolle seks is of hard anaal, er zit vast een lekker verhaal voor jou bij.

Lekker jong meisje neukt gozer in de sauna AmateurXL

Vooral die keer in de keuken staat mij nog goed bij. En dat ik dan ook voor sex kwam en het jammer vond dat er niemand was. Nou, als je hiernaast gaat, kun je douchen en de sauna. Toen dit verhaal zich afspeelde wist ik nog niet dat ik bisexueel was. Voor we opstonden dronken wij onze glazen leeg. Probeer te ontspannen en laat het maar over je heenkomen. Hiv en andere soas, in een drukke sauna is het gemakkelijk om met verschillende mannen seks te hebben.

Maar nu met het slechte weer was eigenlijk de enige optie een Gay sauna.

Dank je wel, zei ik en liep de trap omhoog. In de sauna zit een lekkere jonge meid de medebezoekers uit te dagen door wijdbeens haar kutje te showen. Na gedoucht te hebben namen we nog een biertje. Plots hoorde ik heel stil iemand zuchten. Ik keek op de klok en zag dat het 11 uur was. Als laatste nam ik mijn scheergerei en verwijderde mijn stoppeltjes zodat mijn pik, ballen en schaamstreek helemaal glad waren. Lengte: Gemiddeld, tags: Pijpen, Neuken, Steward 01-09.4 : Hoogtepunt, door: Mentor, gelezen: 4008x, reacties:. Ik voelde iets warms rond mijn eikel! Ik liep achter Peter aan de trap.

Homo geneukt in sauna

. anal src="" mia style="max-width:444px;" align="center"/>

Ik ga met je mee zei John. Ik keek de huiskamer in en zag dat iedereen volledig naakt was. Plots werd mijn handdoek van mijn gezicht getrokken en stond een man met een stijve pik voor mijn lippen. Finally, THE porn experience, yOU deserve. Goed als ik naast je kom zitten? Daar aangekomen, waren we niet alleen. Go Back, you are now leaving m, free 7 day premium access.